Oleh kerana terinign sangat makan popia udang masakan Kak G, Roha pergi beli udang yang besar juga. Tapi ni udang harimau sebab udang putih tak ada pula.

Ehsan dari Google
Selebih buat inti popia, buat udang panggang pula. Kalau simpan lama pun nanti tak sedap. Rupanya adalah lebih kurang dalam gambar di atas.
Sebenarnya Roha tak pandai ambil gambar. Nampak tak jelas dan entah apa-apa jadinya. Oleh sebab tu, terpaksa guna khidmat google sajalah. Hehe.
Aslmkm.
ReplyDeleteApa-apa masakan panggang atau bakar memang sedap ... kalau kena gayanya - juicy & best!
Salam Roha.
ReplyDeleteBakar ke panggang?
Nampak macam panggang .. mesti sedap!
Aslmkm.
ReplyDeleteNampak sedap!
Naper tak kongsi resipi?
Salam Roha.
ReplyDeleteMemang bakar2 ni lebih sedap.
Salam.
ReplyDeleteNampak sedap!